Geregistreerde patenten


Eau Thermale Jonzac® huidverzorging is toonaangevend op het gebied van innovatie. De huidverzorgingsproducten bevatten 4 gepatenteerde innovaties.

VIER PATENTEN

  • 3C PROTECT COMPLEX: een exclusief en zeer verdraagzaam conserveringssysteem.
  • F. P. D. PATENT: thermaal bronwater inkapselingsysteem voor ultieme hydratatie.
  • 3P PERFECTION COMPLEX: actief ingrediëntensysteem dat werkt op de 3 factoren van perfecte huidperceptie.
  • ANGELICA THERMAAL BRONWATER: gepatenteerd actief ingrediënt dat is geladen met O2 voor een antioxidant effect.

 

3C Protect Complex

Het 3C Protection Complex is een unieke combinatie van 3 conserveermiddelen die bekend staan ​​om hun hoge veiligheidsniveau. Deze combinatie werd enkele maanden getest op vrijwilligers met zeer gevoelige en reactieve huiden die werden blootgesteld aan standaardconserveringsmiddelen. Het 3C-complex is volledig goedgekeurd voor een uitstekende huidtolerantie, hoge veiligheid en goede prestaties als conserveermiddel.

Het F.P.D. Patent

Laboratoire Léa Nature heeft het F.P.D. proces gepatenteerd. Een proces dat bestaat uit het inkapselen van thermaal bronwater in een fosfolipide gel die een film op het oppervlak van de huid achterlaat, waardoor diepere penetratie in de bovenste lagen wordt gewaarborgd en vocht wordt bewaard zodat het geleidelijk in de weefsels wordt vrijgegeven.

Het 3P Perfection Complex

Dit innovatieve 3P Perfecting Complex bevat krachtige natuurlijke ingrediënten met drievoudige werking voor een perfecte teint, helderheid en huidstructuur. Een extract verkregen uit bruine algen dient om de huid te egaliseren en helderder te maken, terwijl de porieverfijnende en zuiverende werking van zink en hamamelis bloemwater de structuur van de huid verbeteren. Het resultaat is een soepele, stralende, perfecte huid!

Angelica thermaal bronwater

Laboratoire Léa Nature haalt actieve antioxidante extracten uit de engelwortelplant (Angelica) met behulp van Jonzac thermaal bronwater. Deze innovatieve combinatie biedt verbeterde antioxidante waarden en heeft nieuwe voordelen voor de huid aangetoond.