PERFECTION


3D-PERFECTIE

Biologisch gecertificeerde huidverzorging voor een perfecte huid voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid

Of je jong of oud bent, onze huid is niet altijd zo perfect als we zouden willen. Leefstijl, stress en vermoeidheid kunnen leiden tot een doffe huid en imperfecties. Een perfecte huid is niet langer een onbereikbaar doel met de nieuwe generatie Eau Thermale Jonzac® Perfection huidverzorging voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid.

 

PERFECTIE: HET 3P PERFECTION COMPLEX

Deze productlijn transformeert de huid op 3 niveaus dankzij 3 specifieke ingrediënten:

Huidskleur – actief ingrediënt: bruinalgen extract

Beperkt de melanogenese activering en vermindert hierdoor de vorming van melanine die verantwoordelijk zijn voor de bruine plekken op de huid. De producten dragen hierdoor bij aan de vermindering en vervaging van bruine vlekken en imperfecties voor een egale teint en stralende huid.

Teint – actief ingrediënt: zink + hamamelis bloesemwater
Zink reguleert overtollig talg en zuivert de huid.
Hamamelis bloesemwater staat bekend om zijn samentrekkende, zuiverende, verzachtende en versterkende eigenschappen. Het verfrist de en zuivert huid, en verfijnt de poriën.


Huidtextuur – actief ingrediënt: Jonzac thermaal bronwater
De unieke eigenschappen van dit water maken dat het verzachtend en kalmerend werkt. Bij testen werd na 30 dagen een verbetering van 27% van de micro-textuur van de huid waargenomen. Resultaat; een zachte, gladde huid met een verfijnde huidtextuur.