Onze cosmetische excellentie


JONZAC BIO-AFFINITY

EEN NIEUWE GENERATIE HUIDVERZORGING DIE GESCHIKT IS VOOR ALLE HUIDTYPEN, ZELFS DE GEVOELIGE HUID.

De Eau Thermale Jonzac huidverzorgingsproducten werken in perfecte harmonie met de huid en de natuurlijke afweermechanismen dankzij de innovatieve combinatie van isotonisch Jonzac bronwater en organische en hypoallergene * formules die vrij zijn van mogelijk irriterende ingrediënten.

* Geformuleerd en getest om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

isotoon water

JONZAC, EEN «ISOTONISCH WATER»

Dankzij studies uitgevoerd door Laboratoire Léa Nature, werd aangetoond dat Jonzac thermaal bronwater een van de zeldzame isotonische wateren is. Dat betekent dat de mineraalconcentratie in dit water identiek is aan die van bloedplasma, wat zorgt voor een perfecte balans tussen huidcellen en hun directe omgeving.

Huidcellen zijn daarom van nature geneigd om de opname van thermaal bronwater  te vergemakkelijken, en zorgen voor een uitgebalanceerde en zachte hydratatie zonder enige wijziging van de intracellulaire structuur.

De huid is weer soepel en voelt fluweelzacht aan. Hypotonisch thermaal bronwater heeft een laag gehalte aan mineralen en kan daarom de huidcellen beschadigen, terwijl hypertonisch thermaal bronwater hogere niveaus vertoont die de huid waarschijnlijk zullen uitdrogen. In het geval van isotonisch thermaal bronwater van Jonzac heeft het een natuurlijke affiniteit met de huid.

EEN PERFECTE AFFINITEIT MET DE HUID

* Geformuleerd en getest om het risico op allergische reacties te minimaliseren