Onze visie


ONZE ROEPING

COSMETICA VAN DE TOEKOMST CREËREN TERWIJL FUNDAMENTELE NATUURCYCLI WORDEN BEHOUDEN.

Bij het creëren van Eau Thermale Jonzac® heeft Laboratoire LÉA NATURE een nieuwe generatie huidverzorgingsproducten ontwikkeld die een verbeterde cosmetische werking bieden en tegelijkertijd respect hebben voor de fysiologie van de huid en voor de natuur.

LABORATOIRE LÉA NATURE ‘s onderliggende geloof in wetenschappelijke innovaties die natuurvriendelijk en respectvol voor de huid zijn, ligt aan de basis van de hoogstaande cosmetische producten van Jonzac:

– effectieve werking en sensorische kenmerken die opwegen tegen conventionele cosmetica (gebruik van innovatieve patenten, door middel van blinde vergelijkingstesten met toonaangevende conventionele cosmeticamerken werden geurstoffen, texturen en werkzaamheid werden gevalideerd);
– hypoallergene* formules zoals vereist voor dermo-cosmetische producten;
– veilig in gebruik door de natuurlijkheid van onze producten en de afwezigheid van stoffen die volgens biologische normen verboden zijn.

ONZE VISIE

WERKEN MÉT JE HUID, NIET TEGEN JE HUID, IN ONZE ZOEK NAAR COSMETISCHE DOELTREFFENDHEID.

De huid is een natuurlijk intelligent schild dat in staat is om te reageren op heilzame elementen. Het creëren van een osmotische werking van natuurlijke ingrediënten die zich aan de huid hechten, betekent een vooruitgang in de ontwikkeling van nieuwe cosmetica.

Jonzac thermaal bronwater is hypergemineraliseerd en isotoon, wat betekent dat de minerale samenstelling erg dicht bij die van de huidcellen ligt. Dit water, dat unieke eigenschappen biedt, wordt gecombineerd met biologische formules die vrij zijn van porie-verstoppende of potentieel schadelijke ingrediënten om Eau Thermale Jonzac® huidverzorgingsproducten te creëren die zich op natuurlijke wijze aan de huid binden, waardoor actieve ingrediënten beter worden opgenomen en effectiever worden.

* Geformuleerd en getest om het risico op allergische reacties te minimaliseren.